Ontbrekende of beschadigde tanden maken veel mensen onzeker over hun uiterlijk. Bovendien kan een ontbrekende tand een negatief effect hebben op de algehele gezondheid. Gelukkig kunnen we met restauratieve tandheelkunde veel herstellen. Uw gebit ziet er weer mooi uit, nieuwe problemen worden voorkomen en u kunt weer volop genieten van uw eten.

Wat is restauratieve tandheelkunde?

Restauratieve tandheelkunde richt zich op alle manieren die er zijn om ontbrekende of beschadigde tanden te vervangen of te herstellen. Het doel is tweeledig. Ten eerste zorgen we ervoor dat uw gebit er weer mooi uit ziet. Ten tweede kunt u na de behandeling weer optimaal gebruikmaken van uw gebit, bijvoorbeeld tijdens het kauwen en praten. Technieken die vallen onder restauratieve tandheelkunde zijn bijvoorbeeld vullingen, kronen, bruggen en facings. Afhankelijk van uw probleem en uw wensen kiezen we de beste behandeling. Soms zijn implantaten een betere oplossing dan kronen of bruggen.

Onze voorbeelden van restauratieve tandheelkunde

Om u een idee te geven van de resultaten van restauratieve tandheelkunde, delen we graag voorbeelden van ons werk. Bekijk bijvoorbeeld het mooie effect van kronen bij beschadigde voortanden. Ga naar ons overzicht aan voorbeelden voor meer foto’s van tandheelkundige behandelmethodes in onze tandartspraktijk.

Restauratieve tandheelkunde voor uw gebit?

Benieuwd naar de mogelijkheden van restauratieve tandheelkunde voor uw gebit? Met onze 30 jaar ervaring kunnen we zeer goed inschatten wat er kan én wat er niet kan. Samen bepalen we de beste oplossing voor uw gebit. Neem gerust contact op met onze tandartspraktijk in Rotterdam voor het maken van een afspraak.