Mist u meerdere tanden of kiezen of zijn meerdere van uw tanden of kiezen niet meer te herstellen? Ook dan kunnen we uw gebit weer mooi maken. Gehele en partiële gebitsprotheses zijn prachtige oplossingen. De technieken worden steeds beter, waardoor protheses natuurlijk aanvoelen en voor buitenstaanders niet te onderscheiden zijn van natuurlijke tanden.

Gehele en partiële gebitsprotheses

In overleg met u kiezen we voor een gebitsprothese die optimaal past bij uw situatie en wensen. Zeer mooie resultaten behalen we met protheses in combinatie met implantaten. Uw gebitsprothese klikt als het ware vast op deze implantaten. Bovendien wordt het slinken van de kaak door de aanwezigheid van de implantaten sterk afgeremd. Voor de bovenkaak heeft deze methode een extra voordeel, dat voor veel mensen zwaar weegt: het gehemelte blijft bij deze prothese vrij, waardoor uw smaakbeleving veel beter is dan bij de kunstgebitten van vroeger.

Onze voorbeelden van prothetiek

Om u een idee te geven van de resultaten met prothetiek, delen we graag voorbeelden van ons werk. Bekijk bijvoorbeeld het natuurlijke effect van een prothese op 2 drukknoppen in de onderkaak of een prothese op een staaf/huls constructie op 2 implantaten. Ga naar ons overzicht aan voorbeelden voor meer foto’s van tandheelkundige behandelmethodes in onze tandartspraktijk.

Prothetiek voor uw gebit?

Is een prothese het beste antwoord voor problemen met uw gebit? Met onze 30 jaar ervaring kunnen we zeer goed inschatten wat er kan én wat er niet kan. Samen bepalen we de beste oplossing voor uw gebit. Neem gerust contact op met onze tandartspraktijk in Rotterdam voor het maken van een afspraak.